הכל התחיל כשהייתי ממש קטנה, יש כאלה שהיו משחקות בבובות וצעצועים ואני...תמיד במטבח - משטיפת סירים של אמא, ניקיון הכיור, רדייה באחיי הקטנים לחתוך סלט קצוץ קטן וארוחות סיניות מפרסומי עיתון עוד בשנות ה-80. גם כשהיינו נוסעים לחברים או לטיולי שטח הייתי מוצאת את עצמי עומדת בצוות הרוקח והמבשל. ב"חוויה מתבשלת" אני לומדת על האנשים, סביבת עבודתם והחיים מהם הגיעו. משם אני ניגשת לשלב היצירה שכולל: בניית טעמים, איתור וארגון המקום שיצרו את החוויה המושלמת עבור הלקוח - אם אצלי סביב האי שבמטבח, בבית הלקוח או בשטח - הכל פתוח...